Klantenservice
0
Close

Categories

Filters

  Anubias Snow White in vitro

  Brand: AquaFlora
  €29,95 Out of stock
  Anubias Barteri Var. Nana Snow White is a special, very small-leaved selection of the Dwarf Anubias. This very rare, sought after Anubia is also known under the "Snow King" and "White Ghost" trade names. Because this variant of anubias is fairly difficult... Show more
  Bulk discount Enjoy these awesome discount deals
  • -10% Order 2 for only €26,96 per piece
  • -20% Order 4 for only €23,96 per piece
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Loalty - Spaarpunten
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

  Product description

  Anubias Barteri Var. Nana snow White in vitro

  Anubias Barteri Var. Nana snow White is een bijzondere, zeer kleinbladige selectie van de Dwarf Anubias. Deze zeer zeldzame, gewilde Anubia is ook bekend onder de handelsnamen "Snow King" en "White Ghost". Omdat deze variant van Anubias tamelijk moeilijk te krijgen is en niet altijd direct verkrijgbaar, maakt het de lijst met zeer gewilde waterplanten voor liefhebbers van beplante tanksVooral de nieuwste bladeren zijn bijna wit, oudere bladeren kunnen ook iets groenig zijn. De ronde eivormige bladmessen zijn tot 1,5 cm lang maar blijven meestal kleiner.

  Er is nog niet veel ervaring met deze miniatuur Anubia als aquariumplant. Over het algemeen staan Anubias-soorten bekend om hun gemak en robuustheid, maar Anubias barteri var. nana 'Snow White' is een veeleisende plant. Het wordt verkocht als in vitro plant die mogelijk gevoelig is voor nieuwe omstandigheden, dus we raden aan om het in reeds gefietste, goed ontwikkelde aquaria te plaatsen. Deze zeldzame miniatuur Anubia heeft goede verlichting nodig omdat het maar weinig bladgroen heeft. Ook een volledige voeding van voedingsstoffen en CO2-toevoeging zijn aan te raden. De plant groeit erg langzaam. Het wordt het best bevestigd op een rots of hout of op de grond. Begraaf de wortelstok niet, anders kan hij gaan rotten.

  Anubias barteri var. nana 'Snow White' geeft een zeer licht kleuraccent op het hardscape en contrasteert goed met veel andere, meestal donker gekleurde epifyten. Met zijn kleine formaat past hij ook goed in nano-aquaria.

  Show more

  Specifications

  Article number
  19357
  SKU
  KK/4

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Create your own review

  There are no reviews written yet about this product..

  Anubias Snow White in vitro
  € 29,95
  Anubias Snow White in vitro
  AquaFlora
  Out of stock
  Add to cart

  Onlangs bekeken

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison