Klantenservice
0
Fermer

Anubias neige blanche in vitro

€29,95 En rupture de stock
Anabias Barteri Var. Nana Snow Blanche est une selection speciale et tres a  feuilles des anubias nains. Ce tres rare, recherche apres que Anubia est egalement connu sous le «roi de neige» et «fantome blanc». etant donne que cette variante d'Anubias est a... Afficher plus
Réduction en vrac Profitez de ces offres incroyables de réduction
  • -10% Commande 2 pour seulement €26,96 par article
  • -20% Commande 4 pour seulement €23,96 par article
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Anubias Barteri Var. Nana snow White in vitro

Anubias Barteri Var. Nana snow White is een bijzondere, zeer kleinbladige selectie van de Dwarf Anubias. Deze zeer zeldzame, gewilde Anubia is ook bekend onder de handelsnamen "Snow King" en "White Ghost". Omdat deze variant van Anubias tamelijk moeilijk te krijgen is en niet altijd direct verkrijgbaar, maakt het de lijst met zeer gewilde waterplanten voor liefhebbers van beplante tanksVooral de nieuwste bladeren zijn bijna wit, oudere bladeren kunnen ook iets groenig zijn. De ronde eivormige bladmessen zijn tot 1,5 cm lang maar blijven meestal kleiner.

Er is nog niet veel ervaring met deze miniatuur Anubia als aquariumplant. Over het algemeen staan Anubias-soorten bekend om hun gemak en robuustheid, maar Anubias barteri var. nana 'Snow White' is een veeleisende plant. Het wordt verkocht als in vitro plant die mogelijk gevoelig is voor nieuwe omstandigheden, dus we raden aan om het in reeds gefietste, goed ontwikkelde aquaria te plaatsen. Deze zeldzame miniatuur Anubia heeft goede verlichting nodig omdat het maar weinig bladgroen heeft. Ook een volledige voeding van voedingsstoffen en CO2-toevoeging zijn aan te raden. De plant groeit erg langzaam. Het wordt het best bevestigd op een rots of hout of op de grond. Begraaf de wortelstok niet, anders kan hij gaan rotten.

Anubias barteri var. nana 'Snow White' geeft een zeer licht kleuraccent op het hardscape en contrasteert goed met veel andere, meestal donker gekleurde epifyten. Met zijn kleine formaat past hij ook goed in nano-aquaria.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
19357
SKU
KK/4

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Anubias neige blanche in vitro
€ 29,95
Anubias neige blanche in vitro
Aquaflora
En rupture de stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison