Klantenservice
0
Fermer

Cryptocoryne Usteriana - in vitro

€7,95 2 En stock
Cryptocoryne Usteriana est une plante impressionnante des Philippines. Contrairement a  de nombreuses autres especes de cryptocoryne, elle est constamment sous l'eau et ne convient donc pas a  la culture d'emergence dans la serre. Pour cette raison, il es... Afficher plus
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Cryptocoryne usteriana - In Vitro Cup

Cryptocoryne usteriana, ook waterkelk genoemd, is een grote crypte met lange, noppige bladeren, die tot 70 cm hoog kan worden. Deze soort groeit meestal ondergedompeld in rivieren op het eiland Guimaras (Filippijnen). C. usteriana staat al lang bekend als niet veeleisende aquariumplant en wordt aanbevolen voor cichlidenbakken. Het verdraagt hard water dat rijk is aan calcium. Soms wordt het verward met Cryptocoryne aponogetifolia, de laatste heeft echter veel langere bladeren.

Cryptocoryne usteriana is een zeer grote Cryptocoryne die tot 70 cm hoog kan worden. Het groeit meestal ondergedompeld in rivieren op het Filippijnse eiland Guimaras. De grotere C. aponogetifolia werd lange tijd niet onderscheiden van C. usteriana. Dit is de reden waarom de planten die onder de naam C. usteriana worden gekweekt in veel gevallen ook echt C. aponogetifolia zijn.

Net als C. aponogetifolia groeit true C. usteriana het beste in hard water. Deze voorkeur en de grootte maken het een zeer aan te bevelen plant voor Chichlid-tanks in het Tanganyikameer en het Malawimeer.

Plant info

Type:Rosulate
Origin:Asia
Growth rate:Slow
Height:20 - 30+
Light demand:Low
CO2 :Low

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
06012090900
SKU
KK/2
EAN
4001615300161

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Cryptocoryne Usteriana - in vitro
€ 7,95
Cryptocoryne Usteriana - in vitro
Dennerle
2 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison