Klantenservice
0
Fermer

JBL Procristal UV-C Compact plus 36W

€204,95 1 En stock
JBL Procristal UV-C Compact plus 36W, Eau cristalline et saine: purificateur d'eau UV-C 36W pour un controle rapide et efficace des floues vertes et blanchatres dans les aquariums et les etangs de jardin
Assemblage situe: connexion au filtre exterieur ou... Afficher plus
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

JBL PROCRISTAL UV-C Compact plus 36W

  • Kristalhelder en gezond water: 36W UV-C waterzuiveraar voor een snelle en effici«nte bestrijding van groene en witachtige vertroebelingen in zoet- en zeewateraquaria en tuinvijvers
  • Plaatsbesparende montage: Aansluiting aan buitenfilter of afzonderlijke pomp. Aan-/ afvoeropening praktijkgericht gemonteerd. Kortste inbouwlengte: 61 cm
  • Gedeeltelijke desinfectie tot 3000 liter aquarium (pomp max. 1000 l/h)/ 30.000 l vijver (pomp max. 4000 l/h), tegen zweefalgen tot 800 l in aquarium (pomp max. 1000 l/h)/ tot 8000 l vijver (pomp max. 4000 l/h)
  • TaV gekeurd, veiligheidsschakelaar: automatische deactivering bij openen van het apparaat. Stabiele, UV-resistente behuizing, tweedelige glazen kolfconstructie
  • Inhoud: Compleet UV-C apparaat met 5 m kabel, UV-C brander 36W, sokkel: 2G11, wandbeugel, V2A schroeven, slangaansluiting voor slangen van 12 - 40 mm. Garantie: 2 jaar (+ 2 na registratie van het artikel)

Kristalhelder en gezond water
Slechte lichtverhoudingen, overbemesting en ook een overschot aan voedingsstoffen kunnen een negatief effect op het aquariumwater hebben en algen bevorderen. Zweefalgen leiden tot groene en bacteri«n tot witte vertroebeling. De JBL waterzuiveraar bestrijdt vertroebeling door bacteri«n en zweefalgen. Het aquariumwater wordt door de stabiele, UV-bestendige behuizing van de zuiveraar gevoerd. Door de UV-C straling worden de aanwezige bacteri«n, andere ziektekiemen en zweefalgen in het doorstromende water gedood. De effectiviteit van deze UV-C waterzuiveraar is bijzonder groot daar de glazen kolf van een gepolijste, reflecterende rvs folie is voorzien die de UV-C straling terugkaatst en zo de effici«ntie verdubbeld. Dit kan tevens een positief effect hebben op de bestrijding van vastzittende algen, zoals draadalgen, daar de sporen hiervan eveneens worden gedood.

Geen schadelijke bijwerkingen
Geen verandering van de waterwaardes / geen negatief effect op de belangrijke reinigingsbacteri«n in het filter.

Eenvoudige installatie
De waterzuiveraar aansluiten op de buitenfilter of op een afzonderlijke waterpomp. Door de inbegrepen 90° hoek is elke gewenste inbouwpositie mogelijk.

Veiligheid
De JBL UV-C waterzuiveraar is getest door het TaV en beschikt over een veiligheidsschakelaar voor automatische deactivering wanneer het apparaat geopend wordt. De behuizing bestaat uit UV-resistente en stabiele wanden en heeft een ledlampje dat laat zien of de brander werkt.

Verschil met het voorgaande model JBL ProCristal UV-C Compact:
Het functiecontrolelampje is nu aan de platte kant van de elektronische eenheid geplaatst en de microschakelaar voor het automatisch uitschakelen van de brander bij het openen van de behuizing (wanneer de stekker niet uit het stopcontact is gehaald) is veranderd in een magnetische veiligheidsschakelaar. Hierdoor passen de elektronische eenheden van de oude modellen (Compact) NIET op de nieuwe modellen (Compact Plus) en omgekeerd.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
4014162604781
SKU
4014162604781
EAN
4014162604781

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

JBL Procristal UV-C Compact plus 36W
€ 204,95
JBL Procristal UV-C Compact plus 36W
Dfaut
1 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison