Klantenservice
0
Fermer

Seachem Pristine

€7,99 3 En stock
Gestion des dechets organiques naturels
Supprime les boues et les dechets rapidement et en toute securite
Aide a  augmenter la luminosite de l'eau
Mer et eau douce... Afficher plus
3 variations 100 ml
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Seachem Pristine

Pristine maakt gebruik van bio-augmentatie, een niet-chemische en natuurlijke methode, om de waterkwaliteit te verbeteren. Het levert bacteri«n die overtollig voedsel, afval en afval in zoetwater- en mariene systemen afbreken. Het vermindert ook overtollige voedingsstoffen (bijvoorbeeld ammoniak, nitraten en nitrieten) die de groei van hinderlijke en ziekteverwekkende organismen kunnen voeden. Pristine verhoogt de helderheid van het water en bevordert de algehele gezondheid van het watermilieu.

De soorten bacteri«n in Pristine zijn een unieke mix, speciaal ontwikkeld voor winterhardheid en hun vermogen om zich aan te passen aan een breed scala aan omgevingsomstandigheden.
De bacteriesoorten in Pristine gedijen goed in zoet of zout water en kunnen een breed scala aan organische verbindingen gebruiken, waaronder vetten die lelijke films kunnen veroorzaken. In tegenstelling tot traditionele nitrificerende bacteri«n, kan dit bacteriemengsel zich aanpassen aan ruwe of zuurstofarme omgevingen en zich blijven vermenigvuldigen en de watercondities verbeteren. Biopolymeren geproduceerd door gevestigde bacteriekolonies vangen deeltjes op en verhogen de helderheid van het water.

 

Gebruik:

Goed schudden voor gebruik. Zet UV/ozon uit. Gebruik 1 dop (5 ml) voor elke 40 L (10 US gallons). Gebruik dan een onderhoudsdosering van 1 dopje (5 ml) per 80 L (20 US gallons) bij toevoeging van vee of de verstoring van het biofilter door reiniging of medicatie. Antibiotica moeten worden verwijderd met verse koolstof en een waterverversing voordat bacteri«n worden toegevoegd. Wacht 2 of 3 dagen totdat de bacteri«n zich hebben gevestigd voordat u UV-sterilisatoren of ozon gebruikt. Terugkerende problemen met hoge voedingsstoffen kunnen wijzen op overbezetting, overvoeding of onvoldoende filtratie.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
0000116124003
SKU
0000116124003
EAN
0000116124003

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Seachem Pristine
€ 7,99
Seachem Pristine
100 ml
3 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison