Klantenservice
0
Fermer

Twinstar Calcium Remover - Nettoyant

€14,90 6 En stock
La caisse de chaux provoque des problemes de reacteur dans la production de bulles d'oxygene, de lutter contre cela, le nettoyeur de calcium Twinstar a ete developpe.... Afficher plus
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Twinstar Reactor Calcium Cleaner

Twinstar Reactor Calcium Cleaner, kalkaanslag veroorzaakt storingen bij de reactor in de productie van zuurstofbellen. Om dit tegen te gaan is de Twinstar Calcium Cleaner ontwikkeld.

 

Twinstar Reactor Calcium Cleaner. Maak uw reactor regelmatig schoon met de Twinstar Reactor Calcium Cleaner. Dit verbeterd de werking en verlengd de levensduur van uw reactor. Dosering: 15 gram in 200 ml water van 60 graden C.

Geschikt voor alle reactors

TWINSTAR is geen tovermiddel bij slecht onderhoud. In een aquarium wat al overwoekerd is door algen, zal TWINSTAR deze algen niet voor u weghalen. In een aquarium met Twinstar kunnen algen nog steeds voorkomen, omdat het enkel de sporen te lijf gaat. Bij goed onderhoud en het inzetten van TWINSTAR zijn algenproblemen beter onder controle te houden en na verloop van tijd zullen de algen geen kans meer krijgen.

Voordeel van goed schoon houden Twinstar

In een later stadium helpt TWINSTAR bij het verbeteren van de groei van aquariumplanten. Aquariumplanten blijven vrij van een laagje alg- en/of groene aanslag. Hierdoor zijn ze beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en kan gasuitwisseling via de bladeren gemakkelijker plaatsvinden. De aquariumplanten zien er frisser en vitaler uit. Ook het water wordt helderder en frisser, doordat het vrij raakt van vertroebeling door algen en verkleuring. Licht ondervindt minder weerstand om de bladeren van de planten te bereiken.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
8809417578186
SKU
8809417578186
EAN
8809417578186

Évaluations

5 from 5Based on 1 reviews
Publiez votre propre évaluation
5 from 5
Doet wat het moet doen weer zo goed als nieuw.
Publié par patrick le 26 novembre 2020

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Twinstar Calcium Remover - Nettoyant
€ 14,90
Twinstar Calcium Remover - Nettoyant
Dfaut
6 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison