Klantenservice
0
Fermer

Amblystegium Serpens - In vitro

€7,45 0 En stock
Les serpents d'amblocstegium, ou a  ramper Vedermos, se produisent dans tout l'hemisphere nord, mais se produit egalement en Amerique du Sud, en Australie et en Nouvelle-Zelande. Il prefere des endroits riches en nutriments avec un pH de base, moderement... Afficher plus
Réduction en vrac Profitez de ces offres incroyables de réduction
  • -5% Commande 3 pour seulement €7,08 par article
  • -10% Commande 5 pour seulement €6,71 par article
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Amblystegium serpens - In Vitro

Amblystegium serpens, of kruipend vedermos, komt voor op het hele noordelijk halfrond, maar komt ook voor in Zuid-Amerika, Australi« en Nieuw-Zeeland. Het geeft de voorkeur aan voedselrijke locaties met een basische pH, matig droog tot vochtig, zonnig tot schaduwrijk, op grond langs wegen en in tuinen, onder bomen en struiken, maar ook op dood hout, schors en rotsen. Dit kleine onopvallende mos vergezelt vaak andere alledaagse mossen zoals Brachythecium rutabulum.

De emersed vorm van A. serpens groeit in dichte grasachtige populaties bestaande uit liggende tot stijgende, onregelmatig vertakte mosplantjes, waarvan de bladeren niet meer dan een millimeter lang zijn. Zoals de bladeren van Leptodictyum riparium, zijn die van A. serpens lancetvormig en hebben een toegespitste punt en een hoofdnerf die tot het midden van het blad of iets daarboven reikt. De bladeren zijn aanzienlijk kleiner dan die van L. riparium, en de bladcellen zijn breder (drie tot vijf in plaats van zes tot twintig keer langer dan breed).

Hoewel Amblystegium serpens in de natuur niet in water groeit, kan hij ondergedompeld in een aquarium worden gekweekt, waar hij delicate, rechtopstaande scheuten vormt. Deze groeiwijze gaf het de lokale naam "nano moss" in de aquariumhobby.

Plant info

Type:Moss 
Origin:Zuid-Amerika 
Growth rate:Medium 
Height:3-10 
Light demand:Easy 
CO2 :Easy 

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
14291
SKU
KK/16

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Amblystegium Serpens - In vitro
€ 7,45
Amblystegium Serpens - In vitro
Aquaflora
0 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison