Klantenservice
0
Fermer

Sachem Phosguard

€19,99 3 En stock
> Supprime le silicate et le phosphate
> Spherique pour une hydrodynamique optimale
> Liaison irreversible... Afficher plus
4 variations 500 ml
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Seachem PhosGuard

> Verwijdert silicaat en fosfaat
> Bolvormig voor optimale hydrodynamica
> Onomkeerbare binding

PhosGuard verwijdert snel fosfaat en silicaat uit zee- en zoetwateraquaria. Hoewel PhosGuard effectief is in zowel zoet als zeewater, zal het beter werken in zeewater en is de behoefte eraan beter gedefinieerd in zeewater. Het wordt niet aanbevolen voor met fosfaat gebufferd zoet water (PhosGuard zou de buffer verwijderen totdat het verzadigd is). PhosGuard is zeer poreus en heeft de vorm van een kraal om een gemakkelijke waterstroom door en eromheen te bevorderen, waardoor zowel de effici«ntie als de capaciteit toenemen.

Kan warmte genereren bij het eerste contact met water. Voorbevochtigen door toevoeging aan een dubbele hoeveelheid zoet water, gevolgd door spoelen. Voor de beste resultaten moet PhosGuard v³³r gebruik worden afgespoeld en zo worden geplaatst dat de waterstroom erdoorheen wordt gemaximaliseerd, maar niet dat het tegen zichzelf in de stroom tuimelt. Het kan worden gebruikt in een busfilter, mediakamer, boxfilter of elk ander hoog debietgebied van een druppelfilter. Het gebruik van een filterzak wordt aanbevolen. Gebruik 85 ml (1/3 kopje) voor elke 200 L (50 US gallon) zout water of 400 L (100 US gallon) zoet water.
 
Laat het product 4 dagen op zijn plaats zitten en test vervolgens de fosfaat- of silicaatconcentraties met MultiTest Phosphate of MultiTest Silicate. Als de concentratie van de component die u probeert te verlagen niet is gedaald tot ongeveer 0,02 mg/L, vervang dan de PhosGuard, anders laat u hem op zijn plaats totdat de niveaus weer beginnen te stijgen. Zolang de concentraties onder controle blijven, is het product niet uitgeput. Overbehandeling wordt niet aanbevolen. PhosGuard is geen uitwisselingshars en laat niets los in het water. Het lekt geen fosfaat of silicaat terug in het water en kan worden verwijderd, gedroogd en weer in gebruik genomen totdat het is uitgeput. Continu gebruik van kleine hoeveelheden is beter dan intermitterend gebruik van grotere hoeveelheden.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
4183
SKU
0000116044301
EAN
0000116044301

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Sachem Phosguard
€ 19,99
Sachem Phosguard
500 ml
3 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison