Klantenservice
0
Fermer

Sachem Phosnet

€19,99 3 En stock
> Supprime le phosphate et le silicate rapidement
> Oxyde de fer granuleux synthetique (GFO)
> Moins de poussiere et donc plus facile a  utiliser que la plupart des produits GFO concurrents... Afficher plus
2 variations 50 gr dans sac
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Seachem PhosNet

> Verwijdert snel fosfaat en silicaat
> Synthetisch korrelig ijzeroxide (GFO)
> Minder stof en dus gemakkelijker te gebruiken dan de meeste concurrerende GFO-producten
 
PhosNet is een korrelig ijzeroxide (GFO) met een hoge porositeit, een groot oppervlak en een hoog bindingsvermogen. Het verwijdert snel fosfaten en silicaten uit zowel zoet als zout water en geeft ze niet terug in uw aquarium. Het vertoont een sterkere binding dan de meeste concurrerende producten en kan bijgevolg fosfaten en silicaten tot zeer lage niveaus reduceren. PhosNet biedt ook minder stof en is dus gemakkelijker te gebruiken dan de meeste concurrerende GFO-producten.
 
Voor de beste resultaten moet PhosNet v³³r gebruik worden gespoeld en zo worden geplaatst dat de waterstroom erdoorheen wordt gemaximaliseerd, maar niet zodat het tegen zichzelf in de stroom tuimelt. Het kan worden gebruikt in een busfilter, mediakamer, boxfilter of elk ander hoog debietgebied van een druppelfilter. Het gebruik van een filterzak zoals The Bag wordt aanbevolen.
 
Gebruik 50 g (1/2 kop) voor elke 200 L (50 US gallon) zout water of 400 L (100 US gallon) zoet water. Laat het product 4 dagen op zijn plaats zitten en test vervolgens de fosfaat- of silicaatconcentraties met MultiTest Phosphate of MultiTest Silicate. Als de concentratie van de component die u probeert te verlagen niet is gedaald tot ongeveer 0,02 mg/L, vervang dan de PhosNet, anders laat u de PhosNet op zijn plaats totdat de niveaus weer beginnen te stijgen. Zolang de concentraties onder controle blijven, is het product niet uitgeput. Overbehandeling wordt niet aanbevolen. PhosNet is geen uitwisselingshars en geeft niets af aan het water. Het lekt geen fosfaat of silicaat terug in het water en kan worden verwijderd, gedroogd en weer in gebruik genomen totdat het is uitgeput. Continu gebruik van kleine hoeveelheden is beter dan intermitterend gebruik van grotere hoeveelheden.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
41250
SKU
0000116125000
EAN
0000116125000

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Sachem Phosnet
€ 19,99
Sachem Phosnet
50 gr dans sac
3 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison