Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Haal een uniek stukje natuur in huis! 

  Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht!

   

  Getest en bewezen

  Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascapeproducten en -benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascapegalerij, met 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak.

   

  In vitro aquariumplanten

  De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. 

   

  Mooie natuurlijke hardscape

  Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie.

   

  Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit!

  Een groot aanbod aan hardscape- en aquascapingapparatuur voor al uw aquascapingbehoeften.

  Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn aquariumliefhebbers en helpen u graag verder.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking