Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Best selling brands

  Onze merken

  News & updates

  Artikels

  Meer lezen? Bekijk alle posts

  Aquascaping

  De tijd van de kale vissenkommen en saaie aquaria is voorbij! Inmiddels zijn er steeds meer mensen die de kracht van aquascaping ontdekken. Maar hoe begin je nou met het creëren van jouw eigen aquascape landschap? En wat heb je er voor nodig?

  Hoe begin je met aquascaping?

  Vind jij het maken van een wonderlijke onderwater wereld door gebruik te maken van aqua scaping ook een ontzettend leuk iets om te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het creëren van een landschap onderwater vraagt veel creativiteit en geduld. Het is meestal zeker niet iets dat in een keer lukt. Je begint bij aqua scaping met het maken van een plan. In dit plan verwerk je een bepaald beeld. Het is handig om gedetailleerd op te schrijven welke materialen er allemaal in dit beeld thuishoren. Vervolgens maak je een overzicht van hoe je dit zou kunnen aanpakken. Maak gebruik van het boodschappenlijstje van materialen dat je maakte om er voor te zorgen dat je alle benodigdheden in huis haalt. In ons overzichtelijk menu vind je alle materialen terug die je nodig hebt om jouw aquascaping avontuur te kunnen beginnen!

  Een aquascape aquarium in huis halen

  Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat aquaria betreft. Hoewel ieders aquarium er anders uit komt te zien, hebben de meeste mensen wel dezelfde wens; dat hun creatie van alle kanten bekeken kan worden. Onze rechthoekige, UltraClear glazen aquaria bieden deze mogelijkheid. Het is ook mogelijk om een scherm aan een van de kanten van jouw aquarium te bevestigen. Wat jij ook mooi vindt, wij weten zeker dat wij de juiste materialen in huis hebben.

  Aquascape gereedschap dat je echt niet mag missen

  Naast een aquarium, is het gereedschap dat jij nodig hebt om jouw aquascape dromen waar te maken ontzettend belangrijk. Dit is het materiaal dat je sowieso nodig zult hebben:

  • Scharen in verschillende vormen en maten
  • Pincetten in verschillende vormen en maten
  • Aquascaping tools
  • Reinigingsmaterialen
  • Schepnetten
  • Bevestigingsmaterialen

  Heb je dit allemaal klaar liggen? Dan weet je zeker dat je aan de slag kunt met het uitvoeren van jouw aquascape plan.

  Welke planten gebruik jij voor aquascaping?

  Nog iets dat volledig afhankelijk is van de stijl die jij wilt gaan toepassen binnen jouw onderwaterwereld zijn de planten. Beginners maken vaak gebruik van mooie plantenset deals. Deze plantensets worden zorgvuldig samengesteld op basis van kleur, vorm en behoefte. Beginnen met een plantenset betekent beginnen met een stevige basis voor jouw aqua scaping avontuur. Heb jij deze stevige basis al in jouw aquarium? Dan kun je wellicht ook een blik werpen op onze losse planten. We hebben ze, voor de overzichtelijkheid, in drie categorieën verdeeld. Easy, Medium en Advanced. Afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt met aquascaping, kun jij op zoek gaan naar de plant die bij jouw wensen past. Vergeet niet ook de juiste plantenvoeding te kopen voor bij jouw planten!

  Verlichting voor jouw planten en vissen

  Voordat je aan vissen kunt beginnen, is het handig om te bekijken welke verlichting bij jouw aquarium, interieur en planten past. De Twinstar LED verlichting bijvoorbeeld is een populaire verlichting die gebruik maakt van LED RGB-technologie. Er is dankzij deze technologie een brede scala aan kleuren mogelijk. Zo kun je deze lampen instellen om intense kleuren te weergeven die jouw aquarium echt tot leven brengen. Deze, en al onze andere lampen, hebben kwaliteiten in huis die jouw planten zullen laten stralen en jouw vissen prachtig zullen belichten.

  Vergeet niet te meten

  De kwaliteit van het water dat jij gebruikt in jouw aqua scaping project is van groot belang. Het water moet in perfecte conditie zijn om jouw planten en vissen op een goede manier te kunnen onderhouden. Wist je dat alles wat leeft verschillende waterwaardes vereisen? Om hier recht aan te kunnen doen, is het belangrijk om ook dit gereedschap in huis te halen. Zo weet je zeker dat jouw aquascaping avontuur niet vroegtijdig beëindigd wordt.

  Over Aquascaper

  Talloze winkels afstruinen om alle materialen te vinden zodat jij met jouw aquascaping project aan de slag kunt, is verleden tijd. Het ruime aanbod aan aquascapeproducten en -benodigdheden dat wij in huis hebben zorgt er voor dat jij niet meer verder hoeft te zoeken. Je vindt alles simpelweg binnen onze webshop. Wij zorgen er voor dat alles dat in onze aquascaping webshop staat volledig getest en uitgeprobeerd is. Zo weet jij zeker dat je alleen met materialen van zeer goede kwaliteit aan de slag gaat. Zo houden wij bijvoorbeeld al onze planten in een geklimatiseerde omgeving zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Ook zorgen wij er voor dat wij zeer goed bereikbaar zijn zodat je met al jouw aquascape vragen bij ons terecht kunt. Aarzel daarom ook nooit om contact op te nemen!

  Wil jij meer te weten komen Aquascaper en onze tips en tricks bekijken? Werp dan een blik op onze artikelen!

  Ben je op zoek naar iets, maar vind je het niet? Contacteer ons op +32 (0) 468 089 207.

  Volg ons op FacebookInstagram en YouTube voor de laatste info, kortingcodes en promoties!

  Volg ons

  Volg ons Instagram kanaal

  Probeer dit uit
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking