Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Aquascaper.be - Dinsdag 27 Oktober 2020

  Anubias Barteri Var. Nana 'snow White' - In Vitro

  Anubias Barteri Var. Nana 'snow White' - In Vitro

  Anubias Barteri Var. Nana 'snow White' is een heel recent nieuw plantje dat nu in de gespecialiseerde handel verkrijgbaar is. 

  Wij namen de proef op de som en plaatsten dit plantje in ons garnalenbakje. Dit plantje wordt geleverd als 'In Vitro' plant, in een bakje met gel.

   Anubias Barteri Var. Nana snow White

  De jel moet je goed afspoelen onder de kraan. Het potje bevat zo'n 10 stekjes. Dit plantje moet je best niet in de grond stoppen (epifyten), maar op hout of steen bevestigen met bevestigingsdraad of lijm. Je kan het plantje ook goed combineren met de gewone groene variant van  'Anubias Barteri Var. Nana' , dan lijkt het wel of er witte bloemetjes tussen de planten staan.

  Wij lijmden het plantje vast op hout.

  Laat de lijm even drogen, maar laat het plantje niet uitdrogen. Dit plantje is ook geschikt voor nano aquaria, het wordt niet groot en is een trage groeier.

  Om dat er weinig pigment in de bladeren zit heeft het plantje wel voedingstoffen nodig en een gemiddelde belichting om goed te gedijen, CO2 is niet verplicht maar helpt wel om sneller nieuwe bladeren te krijgen.

   

  In een garnalen bakje zullen de garnalen mooi contrasteren tegen de witte bladeren.

  Anubias Barteri Var. Nana snow White

  Veel plezier met deze plant, ideaal voor iedereen die eens iets anders wil!

  www.aquascaper.be

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking