Klantenservice
0
Fermer

Volcan Mineral - Lava Split 2-8 mm

€8,85 3 En stock
Volcano mineral, fond de roche volcanique en tant que surface stable pour les structures de pierre et racine: sol du fond special pour aquacaches aquariums
Terrain de base pour aquariums naturels: la roche volcanique poreuse garantit la circulation de l'e... Afficher plus
4 variations Volcano minral 3 litres en vrac
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

Volcano Mineral - Lava Split 2-8 mm

Natuurlijke vulkanische bodemgrond voor aquascaping

  • Bodem van vulkanisch gesteente als stabiele ondergrond voor steen- en wortelconstructies: Speciale bodemgrond voor aquascaping aquaria
  • Basisgrond voor natuurlijke aquaria: Poreus vulkanisch gesteente garandeert watercirculatie op de bodem. Organische plantenvoedingsstoffen worden aan de wortels geleverd.
  • Vitale plantengroei: Optimale zuurstofverzorging en circulatie door open porige structuur. Langdurige voorziening van voedingsstoffen en mineralen.
  • Veilige draagconstructie, glijdt niet weg: Vulkanisch gesteente hecht zich aan elkaar. Bijzonder geschikt als stabiele ondergrond.
  • Inhoud: 1 zak Volcano Mineral

Onderwatertuinieren
Aquascaping staat voor de techniek van het vormgeven van aquariumlandschappen. Hierbij kunnen fantasierijke plantensamenstellingen, nagemaakte onderwaterlandschappen of natuurlijke leefruimtes ontstaan. Een aquascape aquarium bevat weinig tot geen vissen en ongewervelden. Om deze reden zijn de aanwezige voedingsstoffen voor de planten, en als gevolg daarvan de groei, begrensd. Stikstof, fosfor en andere mineralen worden schaars en moeten doelbewust toegevoegd worden. Voor een gezonde plantengroei in een fraai onderwaterlandschap hebben planten licht, CO2 en de juiste hoeveelheid voedingsstoffen nodig.

Vulkanisch gesteente
Het uiterst poreuze vulkanische gesteente heeft verschillende taken in een aquascaping aquarium: Ten eerste biedt het een stabiele ondergrond voor verdere constructies van steen en/ of houten wortels, die bij een Soil alleen maar weg zouden glijden en ten tweede vestigen veel nuttige bacteri«n zich in de poreuze steenstructuur.
Daarnaast biedt het gesteente een goede penetratiestructuur voor voedingsstoffen en levert het vele mineralen zodat planten er goed in kunnen wortelen en groeien.

Berekeningsformule voor de juiste hoeveelheid bodemgrond: Lengte (cm) x breedte (cm) x hoogte (cm) : 1000 = Aantal liter JBL ProScape VolcanoMineral

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
89756454489
SKU
89756454489

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Volcan Mineral - Lava Split 2-8 mm
€ 8,85
Volcan Mineral - Lava Split 2-8 mm
Volcano minral 3 litres en vrac
3 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison