Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  +32 (0) 468 089 207

  Dennerle

  WATER IS DE OORSPRONG VAN AL HET LEVEN. WATERPLANTEN ZIJN DE OORSPRONG VAN ONZE ONDERNEMING. De natuur is vol wonderen. Zij leert ons de wetten van het biologisch evenwicht. Zij ontwikkelt verbazingwekkende oplossingen voor gecompliceerde problemen. Daar vindt Dennerle de inspiratie.De liefde voor de aquaristiek en de interesse in een tot dan toe Toon meer

  Merken

  TYPE

  Categorie

  Prijs

  -
  1 Product
  Tropica Cryptocoryne Broad Leaf t1-2-Grow! In Vitro
  Op voorraad
  €9,49

  WATER IS DE OORSPRONG VAN AL HET LEVEN.

  WATERPLANTEN ZIJN DE OORSPRONG VAN ONZE ONDERNEMING.

  De natuur is vol wonderen. Zij leert ons de wetten van het biologisch evenwicht. Zij ontwikkelt verbazingwekkende oplossingen voor gecompliceerde problemen. Daar vindt Dennerle de inspiratie.
  De liefde voor de aquaristiek en de interesse in een tot dan toe nog bijna onbekend vak motiveerden Ludwig Dennerle meer dan veertig jaar geleden tot het onderzoeken van waterplanten, en het is voor ons de stimulans, anderen enthousiast te maken voor de waterwereld – volgens het motto: natuur beleven.
  De waterplant staat centraal in ons handelen. Zij is het gevoeligste element van het water. Ze is niet alleen een barometer voor de waterkwaliteit en voorwaarde voor gezonde vissen, maar ook de sleutel tot goed functionerende waterwerelden. Wie het geheim van de waterplanten kent, ontsluit het universum van de wereld van het water.
  Het assortiment van ons bedrijf bestaat nu uit doordachte systemen voor goed functionerende ecosystemen op kleine schaal: waterplanten, plantenverzorgingsproducten, accessoires voor aquaristiek en vijver. De kerngedachte bij de productontwikkeling is het scheppen van duurzame oplossingen die een biologisch evenwicht scheppen. Daardoor slaagt onze onderneming er steeds weer in, de branche te verrijken met innovaties. De doorslaggevende voorsprong op onze concurrenten wordt daarbij gevormd door de ontwikkeling, een interne onderzoeksafdeling en de eigen plantenkwekerij.
  Dennerle wist zich, ook op internationaal niveau, van een positie als topleverancier te verzekeren dankzij het streven naar perfectie en een uitgesproken kwaliteitsbewustzijn. Dennerle beschouwt zichzelf als een modern bedrijf met traditionele principes en is vandaag de dag een toonaangevend leverancier van merkproducten in de sectoren voor accessoires voor aquaristiek en vijvers. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking