Klantenservice
0
Fermer

Jbl manado sombre

Marque: JBL
€9,95 4 En stock
JBL Manado Dark, rez-de-chaussee naturel sombre pour les aquariums. Optimal pour les soins des plantes dans des aquariums d'eau douce. Sa structure poreuse favorise la croissance des racines. Convient pour creuser des poissons.
Tampon nutritif avec teneur... Afficher plus
3 variations 3 litres
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Vragen? Bel +32 (0) 468 089 207

Description du produit

JBL Manado DARK

Donkere natuurbodemgrond voor aquaria

  • Optimaal voor de plantenverzorging in zoetwateraquaria. Zijn poreuze structuur bevordert de wortelgroei. Geschikt voor gravende vissen.
  • Voedingsstoffenbuffer met hoog ijzergehalte. Kan overvloedige voedingsstoffen opnemen en bij behoefte weer afgeven. Het hoge ijzergehalte kan door de plantenwortels worden opgenomen
  • Activeert de bodemflora daar het een effectieve en snelle kolonisatie door nuttige bodembacteri«n stimuleert. Hierdoor wordt een ongewenste algengroei beperkt, het filter ontlast en het water kristalhelder
  • Benadrukt de kleurenpracht van de vissen door de donkerbruine verkleuring die de kleuren van de vissen accentueert en met de groene en rode tonen van de planten een harmonisch totaalbeeld vormt
  • Gebruiksklare bodemgrond die eenmalig voor gebruik met leidingwater dient te worden gespoeld. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

Succesvolle plantenverzorging:
De natuurlijke bodemgrond activeert de bodemflora en is optimaal voor de verzorging van planten. De voedingsstoffenbuffer met batterij-effect (geeft voedingsstoffen af totdat hij uitgeput is en kan vervolgens door bemesting weer worden opgeladen) is waterneutraal en afgerond. Hierdoor is hij ideaal voor gravende vissoorten zoals meervallen en modderkruipers.

Combinaties met langdurige voedingsbodem:
Een aanvulling van JBL ProFlora AquaBasis plus als duurzame voedingsbodem in combinatie met JBL Manado Dark als deklaag garandeert ook bij bijzonder veeleisende planten een krachtige en gezonde plantengroei.

Gebruik:
Voor gebruik kort met lauwwarm water spoelen om transportgerelateerde stoffen te verwijderen.

Rekenformule:
De juiste hoeveelheid van de bodemgrond: Lengte (cm) x Breedte (cm) : 200 = Liter bodemgrond bij een 5 cm dikke laag.

Afficher plus

Spécifications

Numéro de l'article
4014162670359
SKU
4014162670359
EAN
4014162670359

Évaluations

0 from 5Based on 0 reviews
Publiez votre propre évaluation

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Accessoires

Vervolledig je aankoop

Jbl manado sombre
€ 9,95
Jbl manado sombre
3 litres
4 En stock
Ajouter au panier

Onlangs bekeken

Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison